17. 11. 2013

All black


Zdravím,
sukni, kterou mám na sobě na fotkách, jsem si asi před měsícem koupila v Zaře (jak jinak že :D). Jenže asi před týdnem jsem šla kolem Tally Weijl, kde měli téměř stejnou.. a tak jsem si říkala, že je to přece špatné, aby se ve dvou odlišných obchodech prodávaly totožné věci.. pak jsem si vzpoměla ale na mou milovanou Zaru, která děla to samé, ale s kouskama od věhlasných návrhářů..Co si o tom myslíte vy? Kupujete si někdy věci, které mají být levnější a tím pádem přijatelnější verzí nějakého kousku od slavného návrháře? To mě přívádí k myšlence, že je to téměř srovnatelné s nošením napodobenin kabelek, které tak strašně nesnáším.. Je tedy rozdíl mezi kabelkou, která se tváří jako například Louis Vuitton a džínami, které jsou sice v Zaře, ale zjevně jsou kopií džínů Phillip Lim? Asi jsem pokrytec, když jedno schvaluji a druhé zatracuji :D Hezkou neděli!





Skirt Zara
Shoes La Farfalla
Top Zara

7 komentářů:

  1. Na to, jaká je venku hrozná zima, tak ty záříš jak sluníčko :)

    OdpovědětVymazat
  2. No, tak toto je velmi sporné téma...ale stejně si myslím, že je to něco jiného. Myslím si to hlavně proto, že Zara to většinou nemá naprosto totožné, ale fake kabelky jsou naprosto stejné...dobře taky asi proto, že Zaru miluju se jí budu zastávat, takže vítej ve světě pokrytců :D!
    Neskutečně ti černá sluší!

    OdpovědětVymazat
  3. Já zatracuji padělky, hlavně u kabelek teda, kde je i značka. Třeba kabelka LV, kde mám i ten znak LV, ale pokud je třeba v HM nebo Zaře kabelka tvarově hooodně podobná (ne-li úplně stejná), ale není tam vyražená ta značka, tak mi to tolik nevadí...Pak už si totiž člověk nemohl koupit vůbec nic mimo high end značky nebo nějaké malé návrháře :) Snad chápete, jak to myslím :)

    OdpovědětVymazat
  4. Jednou jsem viděla v Tally Weijl a New Yorkeru úplně totožné martensky i za úplně stejnou cenu :) Ohledně těch napodobenin.. Nevadí mi třeba fake boty - Dr. Martens, Converse, Vans - myslím tím třeba ty, které jsou k sehnání v Deichmannu nebo CCC atd., protože sama nemám dost peněz na to, abych si koupila tak drahé boty, takže to mi nevadí, ale co nesnáším jsou napodobeniny kabelek jako je LV, Prada a tak. Asi ybch se styděla je nosit :)

    OdpovědětVymazat
  5. Máš naprostou pravdu, také si tuto otázku často kladu, jelikož právě zrovna Zara, ale nicméně i H&M či ostatní obchodní řetězce kopírují hlava nehlava... Až si občas říkám, proč nejsou trošku více sví?

    Na našem blogu právě probíhá giveaway s hlavním sponzorem Prague Fashion Weeku, přidejte se!

    Zdraví Sára z www.czechstreetglamour.cz!

    OdpovědětVymazat
  6. krasny outfit!!
    cerna ti moc slusi
    http://sienastyle.blogspot.it

    OdpovědětVymazat