25. 11. 2013

Rainy Days.

Zdravíčko. Tak se nám to z deště změnilo ve snížek (aspoň u nás v Ostravě!). První sníh je vždycky moc hezký (asi tak jako první letní den...). Jenže pak člověk zjistí, že mu všude fouká, má obličej plný sněhových vloček, teče mu z nosu a klepe kosu. Ale jo, alespoň je to tak pěkné... Takže tady jsou, řekla bych, poslední "podzimní" fotky. Dále už bude samý červený nos, dlouhé kabáty a kozačky. Všeeechna sranda končí. A taky jsem slyšela, že se blíží Vánoce nebo tak něco. Slyšeli jste už o tom? Protože já absolutně nechápu, jak to mohlo tak rychle utéct! :D Nestíhám, nevnímám. No nic, užijte si fotky a první zimní dny! :P

Hello everybody! So today it turned from rain to snow (at least in Ostrava). The first snow is always very beautiful. (I think it's the same with a first summer day...) But than one finds out, that he is freezing with face full of snow and there is a flow from his nose... At least it`s nice.. So here are, I think, this year last "autumn" photos. No more skirts, no more shirts.. Just red nose, long coats and high boots. Also I've heard that the Christmas are coming! Did you hear that too? Because I really don't know, how is it possible it has passed over so quickly! :D Nevermind.. Enjoy photos and first winter days! :)










Skirt - Tally Weil
Coat - Asos
Shoes - Asos
Sweater - Zara
Hat - H&M
Layla

6 komentářů:

  1. Zase dobré, sluší ti to, jsi prostě ŽENA!

    OdpovědětVymazat
  2. Tak tady v Praze naštěstí ještě nesněží, ale teploty kolem nuly už tu máme taky...brrrrr! Outfit se mi líbí, hlavně kvůli klobouku. A kombinace černých silonek a lodiček dělá neskutečně sexy nohy!:)

    nový post: http://worldneedsblondes.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Very nice photos!!! You are sweet^^..!!

    OdpovědětVymazat
  4. paráda, na Tebe je radost se dívat :)

    OdpovědětVymazat
  5. Můžu se zeptat, odkud máš podprsenku? Děkuju! :)

    OdpovědětVymazat