21. 11. 2012

Happy.

Dobré dopoledne :) Jakpak se vám daří? Já si dneska dávám "studijní volno"...:D A napadla mě taková zvláštní věc... Vždycky jsem se vyžívala ve špatných pocitech, docela ráda jsem se trápila... Ale teď, když vím jak chutná opravdové štěstí, mi to připadá hrozně, hrozně nesmyslné. Jaký vůbec máme důvod se trápit? :) Všechno v našem životě si tvoříme jen a jen my sami... Záleží jen na nás jestli se nám bude život rozpadat, nebo bude rozkvétat... Postupem času jsem došla k tomu, že negativní pocity jsou zbytečné a co hůř, většinou si je vytváříme jen my sami... Proč se tedy trápit, když štěstí je tak naplňující?:P Každopádně, je to jen taková myšlenka... kdo ví kde je pravda :) Vy si hlavně užijte fotky, a vůbec, užívejte si všeho čeho jen můžete! :)







Jacket- Mango
Shoes- Asos
Corset- H&M
Layla

18 komentářů:

  1. V tom jsem stejná - hlavně co se školy týče, musím se denně něčím stresovat (ani nevím proč - dopředu už vím, že všechno pokazím apod.) je načase se toho zbavit, člověku to nic dobrého nepřinese:)
    Jinak Lauri nemrzneš trochu ?♥ (ale moc hezké fotky)
    http://franchemeetsfashion.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Souhlasím s tebou - to jak uvažujeme, ovlivňuje náš každodenní život. Já se řídím heslem "Co chceš, to máš"! Takže když budu chtít veselý a šťastný život, musím své myšlení usměrnit a myslet pozitivně - není to jednoduché, ale dá se na tom zapracovat:) Jinak tě opravdu obdivuji, že jsi nezmrzla. Je to outfit jen na focení nebo jsi takto šla oblečena do školy?:) Sluší ti to:)

    OdpovědětVymazat
  3. to je štýl!
    jinak krásně napsané, něco na tom bude...

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné:)studijní volno bych taky potřebovala :D

    OdpovědětVymazat
  5. no každopádně... Jak řekla Nell jsem otužilec :D Ale tohle bylo vážně jen na focení... po škole bohužel čas na focení nemáme:/ A jsem ráda, že Vám to co říkám je blízké a že tomu rozumíte...:) a že se Vám líbí fotky! :D děkuji, L.

    OdpovědětVymazat
  6. nádherná si v tom :).. ja mám teraz kvôli škole len negatívne pocity a tak skoro nezmiznú..

    OdpovědětVymazat
  7. Nejsi blíženec? Protože já se v tom cos napsala úplně poznávám...a taky jsem se ráda užírala a trápila a teď se o to víc raduju! Taky jsem našla štěstí! :) A už se nebojím, že o to štěstí příjdu .)

    OdpovědětVymazat
  8. wow tobe o slusi!!!!tleskam !
    http://sienastyle.blogspot.it/

    OdpovědětVymazat
  9. tyhle budny z manga jsou uplně úžasný a nejlepší je teda přesně v týhle barvě.. <3
    a moc krásně vypadá s tím korzetem - můžu se zeptat, kupovala jsi ho tam někdy teď , že bych měla šanci ho ještě sehnat? :-)))
    díky!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jojo, já si ji tak neskutečně zamilovala! :) Ale korzet jsem kupovala v srpnu v Praze... kdo ví :)

      Vymazat
  10. opravdové štěstí

    OdpovědětVymazat
  11. Taky jsem se ráda užírala a trápila.. neustále jsem si na něco stěžovala a věděla jsem jen to co nechci, ale co chci jsem nezjistila.. od doby co jsem přečetla knížku "Miluj svůj život" se tohle všechno změnilo, přemýšlím úplně jinak a můj život je o 100% dokonalejší :)

    Moc Ti to sluší a ty Tvoje vlasy mě ničí - ta délka ♥ ááách!!

    OdpovědětVymazat
  12. Gratuluju, přišla jsi na jednu z největších a nejdůležitějších pravd na světě!
    Bohužel, až jednoho dne přijde něco moc negativního, bude Ti tahle teorie připadat stejně absurdní, jako teď to, že jsi se mohla někdy dřív trápit. Náš mozek tak prostě funguje.
    Proto si tohle velké prozření někam napiš, dej si ho tak, ať ho máš stále na očích a sbírej k němu příběhy, které ho potvrzují. Nebudeš potom muset začínat znovu od začátku, jak se to stává většině jiných lidí.
    Hodně štěstí, držím Ti palce!

    OdpovědětVymazat