4. 6. 2013

Brno

Dobré odpoledne!
Tady máme pro Vás ještě pár fotek z minulého týdne z našeho výletu do Brna. Strávily jsme tam celé odpoledne, jen byla ohromná škoda, že bylo zataženo a pak pršelo. Proto nemáme hodně fotek, ale doufám, že se vám bude líbit alespoň těch pár, které jsme pro vás vybraly. Hodně líbí se na nás dívalo jako na blázny, protože jsme si směle vykračovaly jen v šortkách, ale my jsme se prostě nechtěly nechat zastrašit zamračenou oblohou :D
P.S.: Fotky z Prahy nečekejte. Celý den pršelo, takže jsme všechen čas strávily buď na Chodově, v Zaře a nebo Paulovi :D.

Good afternoon!
Here are the photos from our last week's trip to Brno. We spent there whole afernoon unfortunately it was cloudy all the time and even it started to rain. What a pity! So we didn't take a lot of photos there but I hope you'll like at least these. People were staring at us because we were brave and walking just in shorts.
P.S.: Don't wait for photos from Prague. It was raining whole day so we spent the time in Zara, Paul or Chodov shopping center.

LaylaNell










9 komentářů:

  1. Škoda, že jsem vás nepotkala. :(

    OdpovědětVymazat
  2. Hah ty aztécké šortky mám taky, moje nejoblíbenější :) A škoda, že jste Brno zastihly v takovém počasí. Za slunečna by to bylo daleko lepší!

    OdpovědětVymazat
  3. když někam jedu, tak v zaře trávím 80% času, zbytek času chodím a jím na různých místech :-D protože když se jí na výletě, tak se to přece nepočítá ne ?:D
    jinak krásné fotky holky :)

    http://franchemeetsfashion.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. holky, slusi vam to!!libi se mi ty aztecky sortky!
    http://sienastyle.blogspot.it

    OdpovědětVymazat
  5. ty wafle vypadaji krasne, kde jste je mely? :)

    OdpovědětVymazat