6. 1. 2014

My new kitty

Krásný začátek týdne!
Moje nová kočičí kabelka poprvé v akci. Co na ni říkáte? Já jsem nadšená! Tímto ještě jednou děkuji Laurince za krásný dárek. Abyste byli v obraze, tento měsíc bude pro mě tak trochu bláznivý. Čekají mě všechny zkoušky a zápočty. Musím se prokousat stovkami stránek a naučit se nezměrné množství latinských pojmů. Ale já se rozhodla, že to zvládnu. :D Tak mi prosím držte palce! Už se totiž strašně těším na všechny ty odměny- večer strávený sledováním seriálů, kino s Vojtou.. Ach, ať už je konec ledna!

Good morning and beautiul start of the week!
Let me introduce my new kitty bag to you. What do you think? I'm excited! And I'd like to thank Laura again for this such a beautiful present. You should know, this month'll be kind of crazy for me. There're waiting all exams just for me. I have to go through the hundreds of pages and learn so many latin terms. However I decided to handle it. So wish me luck! Can't wait for all those rewards- evening spend by watching my favourite tv series, the cinema with my love.. Oh, January just go!

Yours Nella






Sweatshirt Asos
Skirt Zara
Bag Asos
Shoes La Farfalla


8 komentářů:

  1. držím ti palce!
    a mne sa veľmi páčia čižmy a sukňa :)

    OdpovědětVymazat
  2. Vím že kabelka je dárek ale nevíš náhodou kde ji koupit ? Jinak ti věřím že vše úspěšně zvládneš :)!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na asosu ale bohužel už je vyprodaná:/ ale mají ji ještě v dalších třech barvách a ve všech je naprosto úžasná! Layla

      Vymazat
  3. Pro mě to teď bude taky hroznej měsíc :/ Držím ti palce... :-) A ta kabelka je boží :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak hodně štěstí! Budu na tebe myslet:))
    Vypadáš skvěle!

    OdpovědětVymazat
  5. Mně už zbývá jen jedna zkouška a dva zápočtyy, kdybych to zvládla napoprvé, bylo by to skvělý, měla bych do půlky února volno :) Ty to určitě taky zvládneš!
    A kabelka je super.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Možná jsem se ti spletla, ale jsme spoluzacky?:)

      Vymazat