31. 1. 2014

roses

Co vy a prsa? Možná Vás tato otázka hned na začátku dost vylekala, ale na problém prsou a bradavek narážíme na tomto blogu často. :D Pamatuji si doby, kdy mi bylo 13 let a tvrdošíjně jsem prohlašovala, že si nechám bradavky odoperovat, neboť jdou vidět v plavkách (ale zas tak vážně jsem to nemyslela samozřejmě). S věkem nás stydlivost opustila a proto teď nemáme problém nosit trička, nátělníky a šaty bez podprsenky. Převážně je to z toho důvodu, že si to tyto kousky vyžadují, jinak by podprsenka šla nelichotivě vidět. A jak tohle všechno má souvislost s naším blogem? Již několikrát se nám stalo, že nás nějaký anonym upozornil na to, že jsme si tu podprsenku měly vzít, že ani ve 21. století si přece žena nemůže dovolit vyrazit bez podprsenky :D Ovšem my se domníváme, že to tak úplně není pravda. Takže co vy a podprsenky? Troufáte si někdy vyrazit jen tak?

Vaše Nell






Sweather Zara
Trousers Zara
Coat Mango
Shoes La Farfalla
Ring Swarovski

18 komentářů:

  1. prvá veta ma hneď odrovnala, musela som to dočítať do konca :) ja chodím stále S :) moja stránočka TU

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to mam radost, ze prvni věta tak zaujala :D :)

      Vymazat
  2. Co vy a prsa? Noo, nějaký tam jsou :DDDD Dost dobrej začátek článku, donutil mě to přečíst až do konce. A já taky chodím vždycky S, mám i bandeau, který jsou pod tílka super a nebo podprdu bez ramínek. Vždycky to prostě nějak zaonačím a schovám, aby nešla vidět :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc!:) jako uprimne nekdy si ji neberu hlavne u more protoze ten pocit volnosti, k nezaplaceni!!! :D

      Vymazat
  3. Já mám velká prsa, takže podprsenka je moje nejlepší kamarádka, ale mám i šaty, kdy není podprsenka vhodná..tak si jí prostě nevezmu a nevadí mi to :)

    OdpovědětVymazat
  4. Haha... :D Musím souhlasit s Aničkou, že začátek článku fakt bomba :D A souhlas, že některé kousky přímo vyžadují podprdu si nevzít :)

    OdpovědětVymazat
  5. S věkem vás stydlivost opustila, to závidím. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No ale fakt. Ty se snad stydis vic?:D

      Vymazat
    2. Jo a o dost, jde to se mnou z kopce. :D Takže jen tak dál a třeba se mi ty vaše zalíbí tak moc, že nakonec i ty moje. :D

      Vymazat
  6. Mám stejný názor, samozřejmě podprsenku nosím, ale vůbec mi nevadí ji nemít. Spoustu lidí - holek, ji nenosí, tak nechápu, proč by s tím zrovna u nás měl být problém. Bohužel, setkávám se ve většině případu i s takovými názory holek jako, že bez podprsenky je to nechutné a že jsou ty ony dotyčné trapné a že nedokáží pochopit, jak někdo může jít BEZ. Opravdu se mi líbí topy s hodně odhalenými zády, takže za mě 100% ano a navíc, ve většině případech je to i sexy :-) jinak, skvělý článek, moc se mi líbil :-D

    OdpovědětVymazat
  7. já teda i bez, ale záleží asi i kam :D
    každopádně já jsem jednou právě měla triko bez a komentář pod článkem byl hned "pěkný prsa" :D

    OdpovědětVymazat
  8. Kdybych měla větší prsa a nepotřebovala push up, běhala bych všude bez ní :D

    OdpovědětVymazat
  9. Já jsem pro chodit občas bez :) Když jsou prsa pevná a mají pěkný tvar, tak je to rozhodně plus. Chce to ale sebevědomí. V létě jsem si takhle vyrazila v lehkém topu bez a můj doprovod to zřejmě po celou dobu nedokázal pustit z hlavy a často to připomínal. Prý to má úplně jiný efekt, je vidět volný pohyb těch prsou a celé to hodnotil veeelmi pozitivně ;)

    OdpovědětVymazat
  10. Keby mám také velké prsia ako vy dve, tak kludne chodím bez podprsenky, ale keďže mám malinké, potrebujem push up :/ Preto si nemôžem ani kúpiť také šaty alebo topy z holým chrbátom.. Určite by som nikdy nikam bez podprsenky nešla,hanbím sa.. Mám strašné komplexy z toho :(

    OdpovědětVymazat