14. 1. 2014

We abso-fucking-lutely love!

Sex and the city. Kdo zná jen filmy, měl by si povinně doplnit vzdělání a podívat se na seriál, který tomu všemu předcházel. Neskutečná zábava je rozhodně zaručena :D A copak Vaše zkušenosti se Sexem ve městě? Zbožňujete Carrie, Samathu, Mirandu a Charlotte tak jako my, nebo Vás zas tak neoslovily?
Tady pro Vás máme pár hlášek, které nás naprosto dostaly :D

















Layla

7 komentářů:

  1. To si piš, že miluju tenhle seriál.
    Jedna z mých oblíbených scén je Samantina diskuze na téma "Můj kluk má hrozně hnusný sperma" - "Tak zkus přidat mátu!" - "Chutná to jako savo!" - "Víš jak budeš mít bílý zuby?"

    OdpovědětVymazat
  2. Samozřejmě že je miluju! Ale zatím jsem se na ně koukala jen v televizi, takže jsem neviděla všechny díly a za sebou...ale po zkouškovým na t určitě vlítnu:)

    http://worldneedsblondes.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Sex ve městě jsem viděla už asi třikrát (myslím všechny díly všech sérií třikrát za sebou), a poslední dny mám chuť to sledovat znova. ráda mám všechny, protože každá jsou svým způsobem zajímavý a vtipný :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. úplně to samé u mě...:D Jediné co mě štve je to, že mám v angličtině jen první dvě série, a přece jen jde ten rozdíl dost vidět :/ Ale i česky dabované jsou skvělé :D

      Vymazat
  4. ten seriál zbožňuju :D nemám asi zkouknutý všechny díly, vždycky koukám spíše nárazově, ale vždycky se u toho dokážu zasmát a odreagovat :)

    OdpovědětVymazat