21. 10. 2014

Mint trousers

A tak jsem jedné krásné neděle zase vyrazila do města:) Můj přítel se přestěhoval na Prokešovo náměstí, a tak to mám teď všude pár kroků :P Užíváme si tak spolu procházek v parku, vysedávání s čajem před novou radnicí a co miluju úplně nejvíc - to že pod bytem mají kavárnu Ostravanku. Jen seběhnu schody a jsem v ráji. Takže na otázku jestli existuje nebe na zemi už znám odpoveď - jednoznačně ano! ❤️ Tyhle fotky jsou pořízené právě u nové radnice a myslím si, že nejsou vůbec špatné:) (když nepočítám kolik lidí na kolečkových bruslích mě minulo...:D)









14 komentářů:

  1. Parádní! sexy, ale přitom ne moc, aby to pobuřovalo a k tomu ležérní a chic, moc se ti tohle povedlo! :) A ty fotky k tomu! Mám ráda takové napůl strojené a napůl za pochodu.:)
    Style by Eliza.

    OdpovědětVymazat
  2. Krása! Klobúky ti pristanú :))

    http://withgreywolf.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  3. Holky, nevíte, jestli je teď někde v obchodech podobný klobouk, jako je tenhle? Našla jsem buď úžasný, ale byl šedo/červený nebo černý, který chci, ale byl kulatý ..taková buřinka (strašný!! :D) :D :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. http://www.asos.com/asos/asos-felt-fedora-hat/prod/pgeproduct.aspx?iid=3520193&clr=Black&SearchQuery=black+hat&pgesize=204&pge=1&totalstyles=445&gridsize=3&gridrow=51&gridcolumn=1 tenhle je super :) ten modrý co mám má stejný tvar a je naprosto úžasný :) Jinak v obchodech najít správný klobouk není hračka, já tenhle ulovila v H&M a myslím, že by ta mohlo ještě nějaké tuto sezonu mít :) popřípadě lindex nebo Zara. Ale poštěstit se může všude :D

      Vymazat
  4. Krásná sexy a ještěskvěle oblečená ... zase !

    OdpovědětVymazat
  5. Strašně ti to sluší, seš fakt sexy baba ;)

    OdpovědětVymazat
  6. tohle je tak rafinovaně sexy :) úžasný outfit, skládám velkou poklonu!

    OdpovědětVymazat
  7. Parádní outfit, nemám co vytknout. Prostě nádhera, moc ti to sluší :)

    Realash Giveaway ♥

    OdpovědětVymazat
  8. je to krásné ale až na tu podprsenku :D ( vím vylézá naschvál ale to se mě tam nelíbí)

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj Lauri - v prvé řadě - jsi nádherná :) a v druhé řadě jsem se chtěla zeptat, jakou prosím rtěnku máš na těchto fotkách? Nebo je to Tvůj přirozený odstín rtů? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahoj!:) děkuji moc!:) to za prvé :D a za druhé, je to můj přirozený odstín rtů...:)

      Vymazat
  10. nádherná kombinácia, tá podprsenka sa mi veľmi páči
    http://lapkindressbox.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat