29. 5. 2013

Windy Tuesday.


Krásné odpoledne:) Právě s Nell míříme do Brna, rozhodly jsme se odměnit za maturitu, a navštívit naši milovanou Zaru...:D a zítra nás čeká Praha:) Já osobně jsem třeba v Brně ještě nikdy nebyla...:D a tak mě napadá... Nevíte tam o nějakých zajímavých místech, které stojí za to navštívit?:) S Nell zbožňujeme kostely, kašny, parky a podobná malebná místečka... Takže předem děkujeme za každou radu!

Good afternoon! We are on the way to Brno right now, we've decided to visite our favourite shop Zara and buy some shoes! And tomorrow, we will be in Prague. Personally, I've never been to Brno, so I'm really curious about it. And something comes to my mind... Do you have any advice about interesting places in Brno? We love churches, fontains and beuatiful parks... Or any pictoresque places. Thanks a lot for any advice!










15 komentářů:

  1. skvelé tielko ? (to koľko je u vás stupňov? tu u nás by si asi práve zamrzla) a lity sú mojim totálne najväčším snom (keď budem mať aspoň o 3-4 roky viac) a tieto sú totálne najlepšie!

    OdpovědětVymazat
  2. obdivuju tě, že jdeš bez podprsenky, teda spoň to tak vypadá!!
    strašně ti to sekne a Brno je fajn, já mám ráda náměstí a uličky okolo :)

    OdpovědětVymazat
  3. No tak klasika Petrov, Špilberk, Denisovi sady, u toho si všimnout nejvyšší budovy v ČR AZ-tower, Svoboďák a slavný hodiny alá tampón a na kafe do Air kafé na Zelném trhu:) No a samozřejmě omrknout brněnskýho draka, což je všechno při jedné cestě:)

    OdpovědětVymazat
  4. nojo brno :D tady mame hlavne ty nej hodiny na kterych se da moc dobře poznat čas :D

    OdpovědětVymazat
  5. V Brně jsem byla maximálně ve Vaňkovce a tam parky ani kašny bohužel nejsou :/:D Takže ti neporadím... Snad někdo místní jo :) Těším se na fotky, doufám, že budou)

    OdpovědětVymazat
  6. slečno, kolik měříte cm? jste moc krásná :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S botama nebo bez nich? Bez bot totiz merim kolem 173 cm, ale s botama pres 3 m :D

      Vymazat
  7. Jé, tak to určitě zajděte do Lužánek a za návštěvu stojí určitě i Olympie, do které se dostanete Olympia busem, který jezdí od Vaňkovky. :))) Ještě bych být vámi navštívila asi Špilberk. :) A vyvarujte se co nejvíce Cejlu. :DDDD

    OdpovědětVymazat
  8. Zcela jistě patříš k nejkrásnějším ženám na světě.....jsi překrásná!!!!!!

    OdpovědětVymazat
  9. bude to znít hodně divně.. ale máš krásný prsa! :D je hodně málo žen, které sii mohou dovolit vyrazit bez podprsenky, ale Ty k nám patříš :) o tom ten top je, rádoby schovaná podprsenka by úplně zkazila jeho účel :)

    OdpovědětVymazat
  10. Máte úžasný blog! Mohu se zeptat jakým foťákem fotíte? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujeme :) fotíme Nikonem D5100 a objektivem NIKKOR 35mm F1.8 AF-S DX
      :)

      Vymazat