10. 12. 2013

Hlavní nadraží


Máte ve svém šatníku kus oblečení, který zas tak často nenosíte, ale když už si jej teda obléknete, cítíte se prostě skvěle? Pro mě je tímto speciálním kouskem tato sukně.. spíš teda šortko-sukně (v angličtině to teda zní mnohem lépe :D) Tento rok zažily tyto sukně ohromný boom, na mém tumblr byly téměř na každé fotce. Naštěstí, že se to trošku vyhlo České republice. Alespoň mám ten dojem, protože jsem zahlédla pouze jednu ženu s touto sukní a to v Praze :) a pak samozřejmě na módních blozích. A co vy? Vlastníte nějakou, anebo se vám tento střih nelíbí? Já bych ji klidně brala i v černé ( a červené taky samozřejmě :D)..
Krásný den!





Coat Zara
Top Zara
Skort Zara
Sunglasses Calvin Klein
Shoes Asos

9 komentářů:

  1. Když jsem skort poprvé viděla byla jsem unešená! Strašně jsem po tomto kousku toužila, ale v Zaře byl na mě moc drahý. Teď jsem docela ráda, že jsem si ho nekoupila, protože mě docela omrzel a to se mi nestává! Ani kdyby nějaký můj oblíbený kousek nosila celá Evropa, tak mě stále baví :)
    Ale dívat se na něho mě baví, to jo! <3

    OdpovědětVymazat
  2. Skort vlastním v modré barvě. A je pravda, že po Praze jich teda chodilo dost, takže jsem ji tak často nenosila. Ale když už jsem si ji vzala, tak jsem se v ní cítila opravdu dobře:)
    Je prostě chic, pohodlná a skvěle se kombinuje! MOc ti to sluší,)

    http://worldneedsblondes.blogspot.cz/2013/12/dermacoll-review.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem v Praze asi ještě nebydlela, když byla takovým hitem. Modrou ti závidím, protože se modrá stala mou oblíbenou barvou :)

      Vymazat
  3. Já po ní toužila v tmavě modré, ale už bych si jí asi nekoupila, z důvodu kolik lídí jí už má :/

    OdpovědětVymazat
  4. Líbí se mi, ale není pro mě must have, takže si ji pořizovat nejspíš nebudu. ^^

    OdpovědětVymazat
  5. tahle šortko-sukně se mi taky moc líbí :) moc pěkný punčošky k tomu máš, dodaly tomu šmrnc!

    OdpovědětVymazat