30. 12. 2013

Sales!

Dobré odpoledne :) Včera jsme s Nell vyrazily do Prahy na výprodeje, a přivezly jsme si parádní úlovky :P Tady máte pár fotek věcí, které jsem si pořídila já, a po kterých jsem neskutečně toužila. Každý z kousků určitě ještě v budoucnu na našem blogu uvidíte, a teď mi třeba můžete říct, které kousky Vás zaujaly nejvíc :)
Hezký den!



ZARA
Kraťasy, které jsem si vyhlídla už v červnu, a teď jsem je ulovila ve slevě. Po červeném kabátě jsem se dívala už déle a tenhle mě naprosto dostal svou cenou s tím jak je kvalitní. A jeho střih a zapínání na jeden knoflík jsou zabijácké! 

TOPSHOP
Jsou to lásky lásky lásky! Černá podprsenka byla dle mého názoru ušita přímo pro mě. Protože lepší kus oblečení jsem už dlouho neviděla. A je to moje! Boty byly trochu experiment, ale nakonec se mi moc líbí...:D Vzadu jsou kouzelné punčošky, které si mě na první pohled získaly. A nakonec top, který je z úžasného materiálu a v ještě úžasnější barvě :)

INTIMISSIMI
Tuto značku jednoduše zbožňuji. Mám od nich naprosto nádhernou soupravu už z minulého roku, a letos jsem si rozhodně musela pořídit další. Tato souprava je prostě... je prostě od Intimissimi a to mluví za vše. Jejich prádlo je překrásné, rafinovaně řešené a ještě ke všemu dokonale pohodlné. Nedám na ně dopustit.

Layla

6 komentářů:

  1. Parádne kúsky! :)
    http://fashionbynitaxxx.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  2. Laylo! Měla jsi přání a přání se plní, vybrala sis opravdu skvostně, to ti docela závidím, co hadřík, tak je pro tebe skoro vždy trefný. A to nejen z těchto fotek. Červenou miluji, k modré mám taky hezký vztah...., líbí se mi vše. Ovšem nevím, jak jsi psala, že se nám ukážeš ve všem, tak to snad nebylo tak doslova.....přeji další takové šťastné pořízení a vůbec hlavně, ať se ti daří v Novém roce i Nell, Paťka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Laura to jistě nemyslela až tak doslova :) Děkujeme a taky přejeme mnoho ůspěchů v Novém roce!;)

      Vymazat
  3. Nádherné oblečení :) máte skvělý vkus

    OdpovědětVymazat
  4. Nádherný kabát a černá podprsenka :)

    OdpovědětVymazat
  5. Boty jsou nejluxusnější! Kdyby jsi si to s botkama rozmyslela, tak víš, kdo by si je koupil :D<3

    OdpovědětVymazat