5. 12. 2013

Who are you?

Dobrý večer Vám všem! Mám pro Vás malou večerní inspiraci, možná i zamyšlení. Vybrala jsem pro Vás dvě "skupiny" fotek, měly by tak trochu reprezentovat co je Vám bližší, a co pro Vás znamenají. Abych byla upřímná, jsou i trochu odrazem mě samotné. Velkou inspiraci mám v černé barvě, samotě, zkoumání mého vnitřního světa a přemítání o možném i nemožném. Druhá skupina jsou pro mě ty příjemné pohodlné prožitky... Když si uvaříte čaj, obléknete chlupaté ponožky a pak se ideálně vrhnete do objetí Vašeho milého. Nemyslíte, jen si šťastně a spokojeně užíváte. Pro mě je jedno neoddělitelné od druhého, řekla bych se pořád nějak procházím sem a tam mezi těmito protipóly. A mě by zajímalo, jak jste na tom Vy? :) Kde se vidíte víc? Nebo jak to vnímáte? Povídejte, debatujte, přemýšlejte!
Doufám, že Vám budou tyto fotky inspirací :) Těším se na Vaše odpovědi!



BLACK



















WHITE














Inspiration: Tumblr
Pro Ty kdo si rádi poslechnou skvělou hudbu:
Arctic Monkeys - Why'd you only call me when you're high Miluju!
Layla

4 komentáře:

  1. krásné fotky :) mám ráda interiéry

    OdpovědětVymazat
  2. myslím, že důležité jsou oba dva protipóly... když je člověk příliš zaměřený na černou, nevidí potom to dobré... ale být naivní a vidět jen bílou je nebezpečné... jinač skvělé fotky (:

    OdpovědětVymazat
  3. Jsem rozhodně druhý typ:) NIkdy jsem moc nebyla na černou a celkově tmavé věci. A když jsem sama a začnu bloumata přemýšlet o všem možném a nemožném tak to většinou skončí depresí:D Jinak moc hezký výběr fotek,)

    nový post: http://worldneedsblondes.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat