3. 4. 2014

Hello spring!

Už tady tak nějak padlo slovo "ZARAvislák". Eh, no, asi na tom něco bude. Pokaždé, když píšu pod fotky odkud své věci mám, tak se pravidelně objevuje slovo "Zara". Marně se snažím přijít na to, kdy jsem vůbec Zaru objevila. Vzpomínám si, že jsme s Nell měly období, kdy jsme pravidelně propadaly různým obchodům. Začaly jsme Tally Weijl, který Nell objevila v Krakowě. Docela brzo nás to ale přešlo. Pak následoval New Yorker. Měly jsme s Nell dokonce stejný kožich, světle růžový...:D Byly jsme jako dvě teplé lední medvědice. I to nás (naštěstí!) přešlo. Pak přišlo H&M, a tak nějak stále zůstává - pojďme si říct proč - kvůli ceně a neustále novému zboží. Ale po objevení Zary - waw. To byla (a je) láska! Vždycky, když jsme ji v Praze s Nell navštívily, při vchodu jsme se zhluboka nadechly - to abychom nasály tu krásu hezky do plic - a rozutekly se zkoumat vše možné i nemožné. Dnes už si docela uvědomuji, že Zara prakticky dělá to, co dělá H&M a všichni ještě "níž" pod H&M... Totiž že kopíruje ty, co jsou "výš". No jo. Asi jo. Asi určitě jo. Bylo by hezké nosit boty od Louboutina a nosit ty božské Acne bundy. Ale to je na nebohou Lauru z Ostravy až moc vysoko... Řekněme, že minimálně zatím. Takže Zaře budu asi ještě dlouho věrná a budu moc ráda za každý kousek, který od nich mám. Je to závislost jako každá jiná, a jako každá závislost hrozně moc příjemná! Ale proč to vůbec všechno říkám... Jsem ráda, že zrovna Vám, mým úžasným čtenářům, se můžu s touto závislostí pochlubit a co víc... podělit se o ni!

A pro další závisláky jako jsem já, tady mám jedno moudro, které mi řekl můj přítel, když jsem v Zaře v Paříži uvažovala o koupi těchto střevíčků. Nebyla jsem si jistá, k čemu je budu nosit, a že je nemám s čím zkombinovat... a on mi se smíchem odpověděl "Ty si snad už nikdy žádné další oblečení nekoupíš?"
A bylo rozhodnuto <3

P.S: Díky Martině za tak super výraz*









Skirt - Zara
Shoes - Zara
Bra- Asos
Tee - H&M
Layla

11 komentářů:

  1. ty medvědice mě pobavily :D
    jinak úžasný detail té podprsenky <3

    OdpovědětVymazat
  2. Ty jsi uplna bohyne! Vypadas uzasne, krasny a jednoduchy outfit a bajecny misto na foceni!
    www.dombydom.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Dokonalost! Ještě, že jsi střevíčky v Paříži nenechala! <3
    Ta podprsenka je překrásná!

    OdpovědětVymazat
  4. super fotky i outfit, miluju rozkvetlé stromy!

    http://stylebyeliza.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. s skvělý článek k tomu, já to mám úplně stejně! jen zatím mám pořád víc věcí z H&M! :))

    OdpovědětVymazat
  6. Střevíčky jsou skvělé a máš super chápajícího přítele :P

    OdpovědětVymazat
  7. Ta podprdaaaaa!!! Zrovna dneska mi prislo neco z Asosu, tak abych se tam sla zase kouknout:D x

    Tereza // Cityscape Bliss: A cuppa without a tea bag?

    OdpovědětVymazat
  8. Máš nádherný prstýnek...a ještě nádhernější vlasy ♥
    Já se taky považuji za ZARAvisláka, ale bohužel se do Zary moc často nedostanu, protože v Plzni žádnou nemáme...o to více se závislst projevuje, když se jednou za čas dostanu do Prahy :D. Klasická scéna je, když se blížím ke vchodu s tabulí ZARA, začnu se lehce potit a klepat, jak moc se těším, achjo :D

    OdpovědětVymazat
  9. jarní múza :) jinak tuhle nádheru pojmenovat nemůžu!

    OdpovědětVymazat