16. 4. 2014

Talk shit

Talk shit. Měla jsem pro Vás super článek o tom jak teď nic nestíhám, jak mi hrabe ze školy a že nemám ani pořádně sílu, ani myšlenky Vám tady napsat něco, co by nebyla jen snůška prázdných keců. Ale jelikož Vás všechny, mé drahé čtenáře zbožňuji, nemůžu Vás nechat bez dalšího článku.
A tak tady pro Vás mám něco k zamyšlení... Jak moc "konzumujeme"? Myslím to z dvou různých stran. Za 1.) Kolik oblečení vážně potřebujeme? Kupovat neustále kvanta oblečení od nekvalitních značek, které se nám po jednom vyprání rozpadnou asi není ideální. To nás to nikdy nenapadlo? Nebo prostě nemáme dost peněz ani možností si kvalitní oblečení koupit? Nebo nás už prostě všichni výrobci takhle odrbávají schválně? Ať pořád dokola nakupujeme a nakupujeme. Hm, mě už to třeba docela nebaví. Další věc... 2.) Fashion bloggeři, kteří nám ukážou každý módní trend, který se zrovna kde šuštne a my šílíme a chceme tyhle trendy taky. Dokola a dokola. Nevznikne pak ale spousta, sice řekněme hezky oblékaných, ale úplně stejných lidí? Zcela upřímně poslední trend "školních papuč" mi docela otevřel oči. Skočíme prostě po všem. Je to dobrý nápad, to sice ano, ale nemyslím si, že je to věc, kterou bychom teď měli všichni nosit a shánět jí po všech čertech jak šílení. Prostě to není pro každého. Myslete na to a nenechte sebou lomcovat vším, co Vám zrovna Andy nebo Chiara ukážou. Jsou krásné, vypadá to na nich božsky, ale každý jsme přece originál. Příliš často si pleteme "inspiraci" s "kopírováním". A neříkám to proto, protože bych Vás chtěla poučovat, ale já sama jsem se často přistihla, že netvořím novou věc, ale mám chuť okopírovat. (Protože na nich to přece vypadá tak božsky) Vnímejte lépe samy sebe, a každá z Vás bude mít nádherný a originální styl. A třeba se Vám tohle ani nechtělo číst, a jen mi něco řeknete k outfitu, ale kdyby přece jen, budu ráda za Váš názor :) Protože třeba jsem jen moc kritická:)

A dále tady máte můj super pankáčský outfit!













Skirt - New Yorker
Shoes - Daisy Street
Bra - Topshop
Tee - H&M
Layla

11 komentářů:

  1. Já si třeba myslím, že módní blogeři jsou k masivní konzumaci náchylnější. Protože svůj styl předkládají a obhajují více lidem.

    OdpovědětVymazat
  2. já na svoje slip ony nedám dopustit :)))

    http://franchemeetsfashion.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Ta bra!!!! Je ještě k sehnání?? :)

    OdpovědětVymazat
  4. Super článek, naprosto s ním souhlasím :) Jinak outfit je super a ta vykukující podprsenka vypadá božsky!!! :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/04/spotrebovano-brezen-2013.html

    OdpovědětVymazat
  5. Jste jeden z nejlepších fashion blogu vůbec. Nechápu že máte tak málo odběratelů. Fakt škoda že lidi u nás sledují vetšinou ty nejvíc nudné blogy. :) :)

    OdpovědětVymazat
  6. skvělá sukně :)
    http://dawardrobes.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. sleduju blogy (tož sama ho i mám), ale popravdě většinu trendů si pořizuju dlouho předtím, než se z nich stanou trendy, nebo naopak až po tom, co ten největší humbuk opadne...tj. nakupuju za zlomkový ceny a přesto/proto jsem originál

    OdpovědětVymazat
  8. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  9. Hrozně ráda Vás čtu a těším se na každý nový článek, škoda,že jich je teĎ méně......Jinak ano to je to , každá 14 ti letá holka si myslí ,že musí celé svoje kapesné dát za to aby si "vyblejskla na instagram" rtěnku od YSL....Lidi by se měli naučit více vnímat sebe a čím chtějí svou osobnost podtrhnout než zkouknout módni blog, vletět do obchodu a udělat ze sebe kopii něčeho co už tady je.....Proto Váš blog miluju..ne vždy se mi vše libí, ale je to ORIGINAL sedí to ke každé z vás a přitom člověk nemám pocit,že by koukal na něco co už viděl jinde...Držím palce holky !!!

    OdpovědětVymazat