28. 11. 2014

Best friends

Jak už jsem zmínila, kabelky jsou rozhodně nejlepším přítelem ženy. Na rozdíl od od bot, které jsou samozřejmě taky milujeme, nám totiž nikdy nedokáží způsobit tolik bolesti jako boty :D A nikdy se Vám nestane, že je Vám kabelka moc malá, moc velká, tlačí Vás nebo nemají Vaši velikost. Láska je s kabelkou prostě jednoduchá. Nemusíte přemýšlet jestli v ní nebudete moc vysoká, moc malá nebo jestli to s ní vydržíte celý den. Ona se bude celý den poslušně houpat na Vašem rameni a ještě k tomu ponese vše, co potřebujete. Naše nejlepší kamarádky už jste sivce v průběhu těch let co máme blog viděli, ale myslím, že jsou to takové krásky, že by si zasloužily ukázat se světu ještě jednou!
Klidně nám sdělte, kterou byste nám nejraději zabavily :P


























Layla

9 komentářů:

  1. Tyhle vaše detailový fotky jsou naprosto dokonalý <3 stejně jak ten článek s botama, je to všechno jak z katalogu!!
    Dom by Dom

    OdpovědětVymazat
  2. Taky mám tyhle fotky ráda :) Ale příspěvek s botkama byl NEJ! :D Tolik bot pohromadě, to mám ráda :D

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, můžu se zeptal konkrétně Nell, proč už na webu Páji ( everythingaboutp) se nepřidávají žádné články ani fotky ? Vím, že to tady nepatří, ale nemám se koho jiného zeptat. Děkuji!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sice neznám přesný důvod, ale Pája si teď dala v blogování dočasnou pauzu :)

      Vymazat
  4. o kabelkách mi ani nemluv! :D jestli chlapy odsuzujeme za to, že údajně myslí každé 3 sekundy na sex, tak mám také jedno příznání - já snad každé ty 3 sekundy myslím na kabelky :D no dobře, možná přeháním, ale hodně často nachytám sama sebe, že prohlížím stále další a další stránky plné kabelek a vymýšlím si důvody, proč bych zrovna tuhle potřebovala. a vždycky se ten důvod najde! :D :))

    OdpovědětVymazat
  5. Nádherné kabelky, také je miluji, což dokazuje názorný příklad. Letos jsem koupila mamce na vánoce kabelku, jenže přišla jsem s ní domů, nakrucovala se s ní před zrcadlem a dopadlo to tak, že jsem běžela do obchodu koupit tu samou i sobě :D

    Victoria´s Secret - Vánoční Giveaway

    OdpovědětVymazat
  6. pěkná sbírka, to khaki psaníčko s třásněmi je skvělé, odkud je?

    OdpovědětVymazat