30. 11. 2014

flowers on my hat


Letošní zimu je shánění zimního kabátu pěkného střihu a originální barvy marné jako hledání jehly v kupce sena. Online obchody jako Asos, Topshop a River Island převážně nabízejí kabáty typu "oversized" nebo "cocoon", takže o hezky vypasovaném kabátu si můžeme nechat jen zdát.
Když už se mi podařilo najít kabát, který by mi vyhovoval, byl buď velmi drahý a nebo byl černý. Já toužím po vínovém, smaragdovém nebo tmavě modrém kabátě. Jestli tedy o nějakém víte, vložte do komentáře odkaz :) A jak jste na tom vy? Vyhovuje vám nynější trend oversized kabátů?






Shoes Mango
Jeans Diesel
Coat Mango
Bag Asos
Cap C&A

12 komentářů:

  1. tak tohle podle mě snad tvoje top! Moc se mi to líbí, pěkné jemné barvy a stylová kombinace. :) A ohledně kabátů s tebou taky souhlasím, sháním nejlépe taky v tmavě modré, ale klidně i oversized ;).
    Style by Eliza

    OdpovědětVymazat
  2. jestli bude taková nepříjemná zima jako ted, tak určitě oversized, pod kterej pěkně narvu, co budu chtít

    OdpovědětVymazat
  3. tu čepici jsme si zkoušela, ale nebyla jsme si jí jistá, ale vidím, že vypadá dobře tak se pro ni hnedka stavím:)

    OdpovědětVymazat
  4. čiapka je cute ale kabátik ma hneď očaril :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tak ta čapka je fakt super! :) Já si teda letos ty oversized kabáty docela užívám! Koupila jsem si super army kabát v Reservedu a jsem z něj nadšená :))

    OdpovědětVymazat
  6. Krásný outfit, kabátek je nádherný a čepka je šíleně roztomilá :)

    Victoria´s Secret Giveaway

    OdpovědětVymazat
  7. sehnala !!! :)))

    http://franchemeetsfashion.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, jsem z ní nadšená! :)

      Vymazat
    2. Oversized moc nemusim, furt si v tom prijdu jak brambora. Take jsem dlouho shanela hezky vypasovany, jakykoliv jen ne cerny kabat a nenasla. Nicmene zima me dohnala koupit si jeden v HM a jsem spokojena, za me by mohl byt jeste vice vypasovany, ale je krasny :) jinak se mi outfit moc libi a ta cepka tomu dodava na hravosti :) pekne!

      Vymazat
  8. oversized mi nevyhovuje! jsem mala a mam kratky nohy, takze v tom vypadam jak kdybych mela 200 kilo a dala si na sebe pytel.. bleee!

    OdpovědětVymazat