26. 11. 2014

Kabelka, nejlepší přítel ženy!

Vybrat si tu správnou kabelku není vůbec lehký úkol. Je to kousek, který sebou mnohdy taháte každý den a musíte do ní nacpat vše co potřebujete. Já už se nedávno "nervla" protože žádná z mých kabelek nedokázala pojmout velké sešity a pravítka do školy a nedej bože věci na trénink. Nehledě na to, že v obchodě si prostě vždy vyberu co se mi líbí a po pár měsících až zjišťuji, že doladit k dané kabelce outfit mě stojí každodenní úsilí (a kdo má na to ráno čas :D). A tak jsem si dala jasný úkol! Potřebuji opravdu velkou černou kabelku. Jak můžete sami vidět, zůstali jsme jen u té velké...:D Ale to nevadí! Tuhle se mi nakonec podařilo najít v Zaře, zářila tam mezi všemi ostatními a jako vždycky, zamilovala jsem se a bylo vymalováno. Je velká, je krásná, je praktická! Zkrátka láska jak má být :P A co vy a Váš boj s kabelkami? Jste ten typ ženy, která je spíš na "hezké a nepraktické"? Nebo už víte kde a jak kupovat?








Bag - Zara
Shoes - Asos
Jeans - Asos
Jacket - Zara
Scarf - Zara
Layla

12 komentářů:

  1. kabelka vypadá fakt dobře, taky teď nějakou sháním a vážně to není lehký :D a máš super šálu! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Dokonalý outfit, líbí se mi, jak to barva kabelky oživuje :)

    Victoria ´s Secret - Vánoční Giveaway

    OdpovědětVymazat
  3. Kabelka má super tvar i barvu, fakt prototyp dokonalý kabelky, dobrá volba! A i celej outfit chválím, moc ti to sluší, šála je boží a ty boty k tobě uplně mega pasujou!
    Dom by Dom

    OdpovědětVymazat
  4. mrkni na moji stranku na Facebooku Siena Style, máme i černé kožené kabelky;) Vyrobené v Itálii...

    OdpovědětVymazat
  5. Naprosto skvělý fotky! A kabelka je krásná, hezky jsi k ní sladila rtěnku :)

    OdpovědětVymazat
  6. mooooc hezké :)))

    http://franchemeetsfashion.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. dokonalý outfit :)

    Rada by som vás pozvala na svoju http://wendy-lookbook.blogspot.cz/2014/11/giveaway.html ide o novinku na trhu, stačí odpoveď ja jednoduchú otázku :)

    OdpovědětVymazat
  8. třetí fotka ! sexy jako vždy i s velkou a praktickou kabelkou :)

    OdpovědětVymazat
  9. ta je božská, koupila si opravdu nádherný kousek :) já také většinou sahám po těch praktičtějších kabelkách, protože toho s sebou přes den potřebuji tahat spoustu s sebou, tahle by se mi moc líbila!

    OdpovědětVymazat
  10. Opravdu moc hezká kabelka, sice mám trošku jiný vkus, ale tobě neskutečně sluší. Já mám radši styl kabelek od Nucelle. Kolik ta tvá kabelka stála?

    OdpovědětVymazat