28. 4. 2015

sky blue

Po tak dlouhé době Vás rovněž zdravím! Musím říct, že mě velmi potěšilo, kolika z Vás jsme chyběly. Přiznám se, že pravidelné focení na blog mi moc chybělo, avšak myslím, že naše pauza byla přijemným osvěžením. Jsem ráda, že hned v prvním článku Vám mohu ukázat mou novou koženou bundu z Manga. Abych řekla pravdu, tato bunda se mi tak zalíbila, že jsem nevydržela čekat do blížících se slev a koupila si již teď. Jsem unešená jejím odstínem modré a kdyby nebyla tolik náchylná na vodu, nosila bych ji pravděpodobně pořád. Líbí se Vám? Pořídili jste si v poslední době také něco, co vám doslova v obchodě vzalo dech?

Hello everyone! I'm very pleased that most of you missed us so much. I admit I missed a regular taking photos a lot but that pause wasn't useless. We feel refreshed. I'm glad I can show you my brand new leather jacket from Mango. To be honest, I fell in love so hard I was unable to wait for sale. I am obsessed with the shade of blue and if it was waterproof, I would wear it all the time. Do you like it? Have you buy something special recently what took your breath away in shop?







Trousers Asos
Shoes Zara
Bag Mango
Jacket Mango



6 komentářů:

  1. Moc hezký look! Skvělé botky!

    OdpovědětVymazat
  2. Super outfit :) Moc se mi líbí tyhle jednoduché černé sandálky na podpatku, na to jak se mi líbí, pořád chybí v mém botníku :D Jinak mě zaujaly tvoje mini nehtíčky :D A musím říct, že i mně jste chyběly! Vaše outfity jsou super a téměř nikdy jim nemám co vytknout!
    HollyChicc

    OdpovědětVymazat
  3. Ty kalhoty mají krásný detail, moc se mi líbí! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Byl to jeden z nejlepších úlovků na Asosu :) děkuji

      Vymazat
  4. Ty kalhoty jsou moc krásné a moc ti to tady sluší! A holky, jsem moc ráda, že jste zpátky, Vaše články mi vážně chyběly!

    OdpovědětVymazat