29. 6. 2015

Letní předsevzetí

A je to tady. Tolik vytoužené období bez stresů, zkoušek a blížících se termínů. Běžně si během semestru v hlavě sepisuju seznam věcí, které budu dělat až budu mít čas. Řekla bych, že bych si každý rok mohla nechat ten samý, protože věci, po kterých toužím jsou pořád stejné. Jednoduše já si nikdy nedávám novoroční předsevzetí - ale prázdninové. Jak to zatím vypadá: Malovat mou kamarádku, s kterou si to slibujem už nejmíň tři roky (tentokrát to vyjde!), číst básně a toulat se po antikvariátech (vždycky skončím u koupě knížky), už budu fakt pořádně a často fotit (hele, co si takhle pustit ten seriál co znám nazpaměť znovu?), budu se hýbat a dobře jíst (hele, co si takhle pustit sex ve městě znovu?). Hehe... ale teď trochu kecám. A taky trochu ne! Co mi ale vyjde každý, každičký rok je najít si čas na své přátele (jsem blíženec, je třeba pochopit, co je pro mě důležité). Takže jen co jsem měla chvíli vypadla jsem za svým druhým blížencem do Brna a zažila tam parádní přenocování na kolejích! (A taky mé první) A jelikož jsem škole věnovala fakt veškerý čas, své narozeniny jsem oslavila až o měsíc později, minulý pátek v dokonalém baru Dock s mými dokonalými přáteli.(Všem doporučuju!) A v pátek Praha s Nell! A je u nás sice fakt hnusně, (kdo sakra objednal takové léto?) ale s těmi pravými na tom prostě nezáleží. 

Užijte si teda to svoje léto, s těmi svými*







Layla

9 komentářů:

  1. 2. fotka je parádní a úžasné boty! :)

    www.blogbycathy.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělý fotky! Já ty vaše outfity vážně miluju, holky jste skvělý :)
    http://hollychicc.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Perfektní all black outfit!!! I ty si užij léto jak se patří!! :) (btw, boty na tobě obdivuju pokaždý, když je vidím...jak dlouho na nic vydržíš chodit? :p)

    OdpovědětVymazat
  4. skvělé fotky :) ten klobouk ti vážně sluší!

    www.stylesolution.cz

    OdpovědětVymazat
  5. cerna nikdy nezklame:)

    www.bridgeofmemories.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  6. super fotky a look!! můžu se zeptat odkud je kabátek? :))

    SWEET CHILLI

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj :) Máš sublime style a úžasnou postavu, opravdu hezké fotky. Sestřenice nosí stejné lodičky, které vyměnila ve výměnném obchodu daavs a je velmi spokojená. Máš hezky zpracovaný blog :)

    OdpovědětVymazat