5. 5. 2013

All White


Zdravím!
Takže můj recept na účení se k maturitě? Popravdě žádný nemám (možná prozatím..). Samozřejmě jsem se už začala učit. Jediné co mi pomáhá, je má silná vůle (co se školy týče... čokoládě bohužel neodolám..) a plán. Často si vytvářím plány a cíle. Někdy pouze v hlavě a někdy si je dokonce poznačím na papír, který si nechám na očích. A jak takový plán vypadá? Většinou si řeknu, kolik maturitních otázek a v jakých časech se za den musím naučit. Právě dneska jsem měla v plánu 10 maturitních otázek do základů společenských věd. Neděste se! Řídím se pravidlem, že je lepší si stanovit větší cíl (ikdyž třeba tušíme, že jej nemáme šanci zvládnout) a udělat alespon část, než si stanovit mnohem menší cíl, který stejně nesplníte. Z těch 10 otázek jsem dneska prošla 4 (a další 2 mám v plánu), ale umíte si představit, kdybych si rovnou naplánovala 4 otázky? Skončila bych u druhé :) Naše mozky, nebo alespoň ten můj, přesně takto pracují. Takže toto byla má ráda číslo 1.
Při učení mi pomáhá pořádek. Nedokážu se učit v pokoji, ve kterém bych měla poházené oblečení nebo nepostlanou postel. Dokonce si někdy musím utřit i prach. :D Ale co se pořádku týče, myslím, že je to hodně individuální, neboť znám hodně lídí, kteří se rádi učí v chaotickém prostředí.
Psali jste nám, zdali používáme nějaké energetické nápoje či tablety? Bohužel mi energeťáky nechutnají. (Nepiji ani křídla...)Ale před pár dny jsem zkusila Big Shock s příchutí Exotic Juicy a můžu ho vřele doporučit těm, kterým klasické energeťáky moc nejedou. Zatím ovšem nemám odzkoušeno, zdali na mě působí vždycky. Jsem ten typ člověka, který usíná v 10 hodin večer (i na párty... :D), takže by se mi to velmi hodilo. Když už jsme u energy drinků, můj přítel zkusil před několika týdny Speed 8. Je to malá ampulka, která by Vás měla nabít energií na dalších 8 hodin. Nejenže vás nabije energií, ale zvýší se vám koncentrace a odpadne stres. Můj milý to vyzkoušel a výše avizované účinky se opravdu dostavily. Nebojte se! Nic nelegálního to není. Pokud ovšem máte někdo nějaké špatné zkušenosti s tímto přípravkem, dejte mi určitě vědět. Nicméně ho však nejspíš vyzkouším :)
Ale stejně si myslím, že za učením se skrývá spousta dřiny a přemáhání se :) Tak mi držte palce!


Nell












Jeans Diesel
Shoes Converse
Shirt HM


14 komentářů:

  1. Takovýchto tabletek já osobně se hrozně děsím.. já vím, že je to legální, ale prostě určitým způsobem mi to připomíná drogy .. já radši zůstanu u mých energetáků (ještě můžu rozhodně doporučit Monster juice - ten je ze všech nejlepší).. a kámoška pije silné zelené čaje a je pak fakt hodně nabuzená.
    Tak držím palce při učení :)
    A v té bílé ti to moc sluší..

    OdpovědětVymazat
  2. tenhle model tě dělá silnější i když jsi hubená...možná podpatky by to napravily :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S podpatkama by to nevyznělo tak jak jsem chtěla :)

      Vymazat
  3. Pak napiš jaký byl ten Speed8! :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Speed8 je moc fajn, dělají i s třešnovou příchutí a ten mi opravdu chutnal.. Požívám ho už pár roků a nic špatného. Jinak v Tescu občas mají Kamikaze, který chutná po brusinkách a nemá tu energeťákovou pachuť :) Osobně mi před maturitou pomáhal hlavně silnej zelenej čaj. To jsem nad otázkama vydržela zaseklá i několik hodin v kuse. A pak je dobrej pohyb, trocha kyslíku pomůže a pak spouusta motivační čokolády za odměnu :) Držím Vám palce.

    OdpovědětVymazat
  5. Nehodíš sem před a po foto s cvičením 30 day shred? Jakých výsledků si dokázala? :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Love you in the chucks!!

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj, za mě speed 8 rozhodně ne! nejdříve mi po něm bylo špatně, usnula sem a po probuzení se odebrala na toalety se vyzvracet. Ale vše je individuální, někomu může vyhovovat. Nicméně doporučuji raději piracetam, ale třeba jej užívat nějakou dobu, než najedou předpokládané účinky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj :) díky za názor. Včera jsem ho poprvé zkusila a trošičku možná byla zklamaná. Nemělo to takový účinek, jako na mého přitele. Sice jsem vydržela az do 1 (ale vzala jsem si to nekdy o pul 11), ale aspoň už mám zkušenost :) je to hrozně individuální :)

      Vymazat
  8. Ahoj, kde je to prosím v Ostravě focené? Díky :)

    OdpovědětVymazat