12. 5. 2013

TREND: Boty do špičky


Rozhodly jsme se, že pro vás vytvoříme novou rubriku, kterou jsme nazvaly TREND. Jednou za čas budeme komentovat módní trendy, ať už ty povedé či nikoli :)
Dneska máme v hledáčku boty do špičky. Nevím jak vám, ale nám prostě nesedly. Snad úplně nejhorší jsou ty s malým podpatkem, které naprosto deformují nohu a nebo s pásky přes nárt. Já vím, já vím, že móda se pohybuje v kruzích a jednoduše se vracíme k tomu, co už předchozí generace nosily (pouze v menších či větších obměnách). Ale musí to být zrovna boty do špičky? Proč?
Abychom pouze nekritizovaly, tak musíme uznat, že i nám se některé modely líbí. Když už bychom měli volit, koupily bychom si boty spíš na větším podpatku a s kratší špičkou, například model Pigalle od Christian Louboutin :) Jojo, je to prostě klasika.
Nikdy neříkej nikdy. Proto teď  nenapíšu, že si rozhodně žádné takové boty nikdy nekoupíme, protože kdo ví, třeba za několik měsíců přidáme fotky na kterých si budeme vesele vykračovat ve zbrusu nových botech do špičky. A jak se tento trend líbí vám?

LaylaNell





















Fotografie použity z blogů 

19 komentářů:

  1. Tak to já je naprosto miluju :) a chtěla bych si pořídit nějaké asymetrické :) Naopak mě tenhle trend velice oslovil a neznám bloggerku, která by mu nepodlehla :) Samozřejmě každého názor :)

    OdpovědětVymazat
  2. Nemôžem povedať nič také, žeby som si to nikdy neobula. Zatiaľ nič podobné nenosím, lebo na to nemám vek. Ale nepáčia sa mi tie na ihličkovom podpätku a s veľkou špičkou. naopak ja by som skôr volila nejaké s menšou špičkou a s hrubým podpätkom (ako sú tie na prvom obrázku, druhé v dolnom rade, tie sú nádherné, lebo keby mali inú farbu)
    *siedmy obrázok. tie šaty sú dokonalé.

    OdpovědětVymazat
  3. krásný článek, ale mě tyhle boty nesluší takže se jim obloukem vyhýbám)

    OdpovědětVymazat
  4. Některé vypadají fakt skvěle :)

    Vím jistě,
    že nikdy neobuju, něco takového http://static1.asmira.com/image/20-152220-1600/bile-lodicky-s-volnou-patou-do-spicky-vel-36-3-20594025-p.jpg .. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nebo tohle to http://www.omlazeni.cz/shared_files/uploaded_new/34/348646/2747223_3_1350226394_detailx.jpg .. to fakt hlava nebere

      Vymazat
    2. Tak tomu se říká prvotřídní kousek :D

      Vymazat
  5. mne sa tento trend páči veľmi, práve včera večer som si vyberala boty a našla som tyrkysové so špičkou, ktoré som si kúpila tak pól roka pred tým ako sa začali nosiť. podľa mňa skvelo predlžujú nohu a vynikajúco sa hodia k slimkám tesne nad členok.
    ale tie na nízkom opätku sú fakt divné, aj keď sama podobné mám, sú veľmi nepohodlné (3cm opätok=nepohodlné!!), ale práve tie čo mám sú pekné :D
    práve preto, keď sú na vyššiom opätku, nepotrebuje byť špica dlhšia, takže je to fajn ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Na novou rubriku se těším, je to skvělý nápad :) Mně se boty do špičky moc líbí, hlavně když mají vyšší podpatek, ale do školy je bohužel nosit nemůžu a jinak nemám moc příležitostí, kam je nosit :( p.s. Nechtěli byste pod fotky dávat odkazy na weby blogerek? Bylo by to fajn :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pod vsema fotkama jsou odkazy na ctyri blogy ze kterych jsme dnes cerpaly :)

      Vymazat
  7. Mne se tento trend celkem libi, ale jiste ma to taky sve meze, viz. pripady, co ukazovala slecna v komentarich vyse:) Sama mam asymetricke cerne do spicky z Zary, asi 2 roky vzad je meli a porad se na ne nemuzu vynadivat :) Ale trendy se meni a treba za dalsi sva roky je budu odkladat s oblecenim na charitu.
    Jinak hodne kluku zatim podobne strevicky hodnotilo kladne:) Coz mi prijde, ze je u modnich trendu ne prilis casty bonus:)

    OdpovědětVymazat
  8. mne tento trend sadol (aj ked si potrpim na obrovske platformy a 15cm opatky) ale moja posadnutost topankami sa proste nezaprie :) tieto mi prisli domov vcera a su dokonale!!! : http://www.topankovo.sk/damska-obuv/damske-bezove-sandale-valentine-i.html :)

    OdpovědětVymazat
  9. Naprosto souhlasím,že tyto boty opravdu nesedí.Vyzkoušela jsem jich už až moc a žádné mi nesedly,nevím čím to je,jsou asi neforemne a dost špatně se vnich chodí,na podpatcich jsem zvyklá,ale na těhlech jsem si připadala,jako bych vůbec neznala chůzi na podpatcich.Tento trend se mi ale hroně líbí,ale letos je taky bohužel budu muset vynechat a upřímně doufám že tento trend vymizí rychle.

    OdpovědětVymazat
  10. mě se boty do špičky líbí, ale jak který typ, a také jak na kom. Například žena s velikostí bot 43, by měla ve střevíčkách do špičky nohu jako loď :)

    OdpovědětVymazat
  11. only perceive the necessity of describing those situations to which he must of course chanel outlet online be confined, in his low estate, but also find entertainment in viewing those parts of life, Louis Vuitton Outlet Store where the humours and passions are undisguised by affectation, ceremony, or education; and the whimsical peculiarities LV Purses of disposition appear as nature has implanted them. But I believe I need not trouble myself oakley store in vindicating a practice authorized by the best writers in this way, some of whom I Louis Vuitton Purses have already named
    related links:
    [chenrenfan1107]

    OdpovědětVymazat
  12. Is it Spring yet? Because this new colorway of the Nike Sock Dart definitely brings those Spring/Summer vibes with nike free flyknit it.Noted as a women’s colorway, this Nike Sportswear lifestyle runner features a multicolor knitted upper that consists of pink, green, black, and a couple Nike Flyknit Lunar 3 of other colors. Additional hits of Hot Punch (pink) overpower the sneaker by being placed on the midfoot strap and translucent toecap. Adding to Nike Air Max Thea the flurry of colors is Ghost Green which can be seen on the inner liner and tongue pull tab. A white midsole along with Curry Shoes black detailing on the outsole and heel wrap up the look on this colorful pair of Sock Darts that can be purchased at select Nike Air Max Outlet retailers now for $140.
    The Nike Air Max Zero is officially going all-Black with the release of the Nike Air Max Zero Essential Triple Cheap Nike Air Max Black colorway.Dressed in a Blackout color scheme. This Nike Air Max Zero features a seamless upper with a matching Black midsole that has its Nike Air Max traditional visible Air unit.Check out the additional on-feet images below and look for this Nike Air Max Zero “Triple Black” colorway available now through nike free 4.0 flyknit select Nike Sportswear retail stores, including shops like Afew.
    The Nike LeBron 14 Black Ice consists as one of the silhouette’s inaugural colorways, which Nike Roshe Flyknit

    OdpovědětVymazat