5. 12. 2014

Ready for winter

Zajisté si pamatuje na článek z minulého týdne, ve kterém jsem si stěžovala na nabídku zimních kabátů internetových obchodů. Světe div se, hned druhý den jsem na Asosu objevila "ten pravý" (rozumějte další, který rozšíří sbírku). Teď již je na cestě ke mně a brzy se vám s ním pochlubím. Aby toho nebylo málo, vzapětí jsem objevila na stránce Warehouse další skvělý kabát, ale jelikož byly zrovna slevy, nezůstala pro mě velikost. A co vy? Sehnaly jste již ten pravý?















4 komentáře:

  1. Já stále sháním, už asi čtvrt roku! :D Krásná sukně :)

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkná sukně, i když by mohla být trochu delší... ;) Jo, shánění dobrého kabátu, to je vždycky na dlouhé lokte. Ale letos mě teda mile překvapila nabídka kabátů na ZOOTu (například Vero Moda), jen ty ceny už se mi tak nelíbí...:/
    Vánoční soutěž o dekorativku Mabelline a Rimmel
    LadyKerstyn blog
    INSTAGRAM

    OdpovědětVymazat
  3. kabát mám, ale nic mi nebrání chtít další :D ta sukně je nádherná!

    OdpovědětVymazat
  4. It's been a while since I emailed you, but I am religiously following your blog still..... I love everything you wear, and I am also smitten by your smile and your beauty. Have you let your hair grow further? It is so very pretty, and suits you perfectly.
    That skirt is over the top gorgeous, and it actually makes me want to try wearing skirts....... sorry, couldn't help that statement.
    I have enough trouble on campus wearing my Misguided brand rompers with sheer tights......
    You are so wonderfully lovely.

    Jayme, your fashion and ballet loving GUY fan from the USA

    OdpovědětVymazat