19. 11. 2015

Brugge


Nikdy mě nenapadlo, že se s přítelem spřátelíme s lidmi z jiného státu natolik, abychom se za nimi jeli podívat. Ale stalo se. Stačila k tomu jedna mobilní aplikace a buldočci. Nejprve jsme se s nimi v létě potkali v Praze, kam přiletěli na pár dnů, a všichni jsme si velmi sedli. Domluvili jsme se, že je navštívíme v Belgii a opravdu jsme tam minulý týden letěli. Bydlí v malebném městě Brugge, které nás velmi uchvátilo. Brugge jsou takovým menším a malebnějším Amsterdamem. Historický střed města, který je celý chráněn Unescem, je protkán kanály, které dodávají městu ještě větší kouzlo. Ochutnali jsme belgické wafle, spoustu pralinek (určitě vyhrály ty s marakujou a vodkou!!) a ještě se naučili péct macarons. Přestože bylo počasí převážně chmurné, i tak jsem nafotila spoustu krásných fotek.





























6 komentářů:

  1. kamarádka se do Brugg chystá už příští týden a těším se, až mi bude ukazovat i své krásné fotky :) Belgie je celá kouzelná!

    OdpovědětVymazat
  2. Krasne fotky :) uplne z nich dycha ta atmosfera! A takovahle oratelstvi byvaji vazne osvezujici :)

    OdpovědětVymazat
  3. Nádherné fotky. :) Přijde mi, že Belgie je často velice opomíjená země, ale přes to opravdu nádherná. Právě Bruggy bych někdy rád navštívil. Myslím si, že takto na podzim je to asi úplně ideální. Říkám si jestli to letos nezrealizovat také. Přecejen zas tak daleko to není. Myslím si, že by to mohlo stát za to. :)

    OdpovědětVymazat