20. 4. 2013

Jillian

Hezké sobotní ráno!
Laur vám již před pár dny slibovala motivační článek, takže tady je! Před pár týdny, když jsem si právě stěžovala na to, jak vypadám a prohlašovala, že bych chtěla zhubnout, mi kamarádka řekla o cvičení, které vytvořila americká trenérka Jillian Michaels. Možná si říkáte, že to není nic nového, že už jste o tom četli nebo to dokonce vyzkoušeli, ale já věřím, že se tady najde alespoň hrstka lidí, kteří nemají ponětí o čem právě teď mluvím a třeba jim naše rada velmi pomůže.

Cvičení je sestaveno na 30 dnů a rozděleno do tří úrovní. Každé cvičení trvá jen 25 minut, takže se nebudete moct vymlouvat, že nemáte na cvičení čas. Každý level cvičíte 10 dnů a pak směle přecházíte na další. Je to kombinace aerobního cvičení a posilování, takže by jste měli co nejúčiněji formovat svou postavu. Jediné co ke cvičení potřebujete je podložka (jelikož ji zatím nevlastním, cvičím na dece), čínky a hlavně odhodlání a pevnou vůli. Největší výhodou celého cvičení je fakt, že můžete cvičit kde a kdy chcete.

Na internetu můžete najít ohromné množství fotek před a po a některé vám vážně vyrazí dech. Ovšemže je musíme brát trošku s rezervou, neboť na úbytku váhy se také podílí změna stravy. Já dneska začínám třetí level,cvičím okolo tří týdnu a můžu vám říct, že už nyní jsou výsledky patrné. V pase mám o 6 cm méně. Jídelníček jsem sice mírně upravila, ale to převážně tak, že jsem přestala jíst rohlíky s nutellou a omezila jsem celkově pečivo. Jinak jím téměř stejně jako předtím.

Laura se ke mě před týdnem taky přidala, ale bohužel jsi pak na kickbocu udělala něco s kotníkem a proto nemohla pokračovat. Tak ji zkuste zase nějak namotivovat, aby opět začala :) Vím, jak důležitá je motivace a proto se můžete podívat na následující fotky :) Až ukončím celý program přidám svou fotku "před a po".
Odkaz na Jillian Michaels 30 Days Shred level 1


A na závěr moje motivace...


8 komentářů:

  1. Tak to je náhodička, já dneska taky dělala první den 3. levelu :) Respektive už jsem jednou celý 30DS dělala minulý léto, ale protože jsem s ním byla hodně spokojená, dělám ho teď znovu. A určitě všem doporučuju!

    OdpovědětVymazat
  2. ja muzu doporucit i ripped in 30 od ni...prakticky stridam shred a tohle, aby byla porad zmena

    OdpovědětVymazat
  3. ja ted cvicim dva tydny 30 day shred, vysledky vidim malilinko, ale jsem teprve na zacatku no:)
    http://sienastyle.blogspot.it/

    OdpovědětVymazat
  4. 6 cm v pase? wow! Já Jillian znám už asi 3 roky a taky jsem začínala tímto programem. Velkou změnu jsem však nezpozorovala. Teď nejraději cvičím od Jillian skoro hodinové cvičení - No More Trouble Zones. Těším se na tvou fotku před a po :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, já bych potřebovala hlavně zhubnout nohy, zadek..zabíra toto cvičení i na tyhle partie? :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám přes stehna dole asi 2 cm :) myslím, že zabírá .. Ale bude to individuální..

      Vymazat
  6. s Jillian taky cvičím, mám jí nejraději! už mám odcvičený Shred a v pátek jsem dodělala Ripped. od pondělí začínám její extreme shed & shred a budu to kombinovat s killer buns & thighs, tak snad to bude lepší a lepší :)

    OdpovědětVymazat