29. 8. 2012

Prague day 1

Hello!
There are photos of our first day in Prague :) Almost three hours we spent in Ambiente - an amazing italian restaurant. In Ambiente is possible order a degustation - you pay some money and then you can eat all you want. Then we went for a walk. In the evening the concert of Red Hot Chili Peppers was on programme. Just great day!

Zdravím!
Tak a tady jsou slibované fotky z našeho prvního dne v Praze :) Skoro tři hodiny jsme strávili v Ambiente, což je úplně skvělá italská restaurace. V Ambiente má člověk možnost si zaplatit degustaci - ve stylu "Zaplať a sněz, co můžeš." Pak jsme se šli projít. A večer byl na programu koncert Red Hot Chili Peppers! Prostě skvělý den!


LaylaNell

Kiss is better then food

Just few hours left..

Yammy!

Siblings

Aglio olio


Pizza with anchovies

Manciare - We just can't get enough!

Risotto with peanuts, garlic and basil

Ambiente

Hot :D

Sweet end




Red Hot Chili Peppers

6 komentářů:

  1. První, druhá a krmící fotka mě naprosto ohromily! :)
    Parádní! Určitě si užíváte, a tak to má být!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujeme moc, takové komentáře nás vždy potěší. Právě teď sedíme s přítelem u notebooku a divíme se jak rychle komentujete naše fotky. Jste skvělí :)

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. Jídlo bylo vynikající. Musím říct, že Ambiente je jedna z mých neoblíbenějších restaurací v Praze. Vřele doporučuji :)

      Vymazat
  3. Úžasné fotografie!:) Moc vám to tam sluší:)

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné fotky. Jde vidět, že jste si to opravdu užili :) Až budu v praze tak do Ambiente někdy musím zajít, italskou kuchyni miluju a nikdy nevím co si dát, takže sněz co můžeš je pro mě jako dělané :D

    OdpovědětVymazat